-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


Sahabat Selamanya.. Semuanya dalam ingatan..


video


Haaaa.. ini video.. kid's sendiri yang buat... 
Kid's akan merindui kawan2 kid's..
Kid's terlampau sayangkan mereka..
tak sanggup nak berpisah dengan mereka..
Ya ALLAH..
Aku berbangga kerana dapat kawan yang baik macam mereka..
Aku sayang kawan2 aku..
Terlalu berat perpisahan ini buat diriku..
Harapan daku agar dapat melihat mereka lebih lama lagi..
Ya ALLAH...
berikanlah kesihatan yang sihat kepada mereka...
Kawan2 sekelas aku..
Lau mereka sakit..
berikanlah aku merasa kesakitan mereka...
tak sanggup aku melihat mereka sakit YA ALLAH...
aku lebih gembira melihat mereka sihat dan gembira...
Kawan2..
terima kasih kerana menjadi kawan kid's selama ni...
i LOVE u all... (as a friend)
High school never ends!!!
SEMEKER TETAP DI INGATAN.......
Kenang daku dalam doa kalian...
ingat.. mati cuma sekali..
terima kasih sekali lagi sebab sanggup jadi kawan kid's..
kid's tahu kid's ni buruk... Maafkan segalanya ya...

p/s : ayat kat atas, buat sendiri.. tak ciplak pun...

Kid's Lerra dalam kesedihan...

Air Mata meleleh.....

(✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

8 Yang Sayang LeRRa:

wan niahix said...

x wat reunion ke kid's? hehe...

aLoWeRRa KiD's said...

@wan niahix exam pun tinggal satu paper lagi Wan.. tgk tahun depan lah kiteorg buat reunion.. :)

wan niahix said...

owh... bgus buat cepat2... takut x smpt... nnt jd mcm batch wan... nk buat tp x smpt... hehe... ^_^

aLoWeRRa KiD's said...

@wan niahix laaa... ye ke? kesian kat wan... insyaallah.. kalau ada umur yang panjang, kiteorg buat.. tu pun, lau masing2 tak lupe diri...

wan niahix said...

jgn risau lah kid's, dorg xkan lupe diri punye... dorg akn igt tu waktu2 d bangku sekolah... ^_^

aLoWeRRa KiD's said...

@wan niahix ye lah.. kid's harap sangat dieorg tak lupa diri... hehe... wan pun jangan lupa diri.. haha ^___^

wan niahix said...

wan xkan lupe, kid's pun wan x lupe, pe lagi bnde lain... hehe... ^_^... kidding...

aLoWeRRa KiD's said...

@wan niahix hehe... terima kasih banyak2 wan.. sebab sudi jadi kawan kat blog kid's ni.. :)

Cute Hello Kitty 2