-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


Alhamdulillah... Kid's Berjaya...




Hee..Hee..Hee.. Mesti ramai yang tertanya-tanya kan??
Kenapa Kid's buat tajuk Entry macam tu?
Hehehe..
Kid's ade terjah blog dia ni CikTom ..
Ok.. kenapa kid's terjah blog die?
Sebab ni jer..
v
V
v
V
v


hahaha..
Kid's dah berjaya buat bende ni.. ikut step2 blog CIKTOM..
thanx to CikTom..
Kalau korang kate Kid's ni lurus bendul..
Kid's tak kisah..
Kid's happy giler dapat buat bende ni tau..
hehehe..
belajo dulu sikit2...
mane tahu nanti kid's boleh buat hebat lagi dari yang ni...
^___________^

korang yang masih terkebil-kebil nak buat bende ni..
bukaklah blog cik tom tu..
insyaallah boleh buat...
good luck..!

mood : happy
Kid's Lerra

(✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

4 Yang Sayang LeRRa:

wan niahix said...

comel je kucing tu... ^_^

aLoWeRRa KiD's said...

@wan niahix hehehe... comel kan? Kid's pun berkenan ngan kucing tu.. cute... ^__^

wan niahix said...

cari lh kid's... xpun beli... tp kalo kat umah wan, sume nye yg datang sendiri... x pun yg kami kutip... hehe... ^_^...
kalo nak kire kubur kucing sekeliling umah wan tu, x tau nak cakap bape banyak dh... lbh 30 dh kot... ^_^

aLoWeRRa KiD's said...

@wan niahix wow... terror lah wan.. Rumah kid's memang ade kucing datang.. tp seme spesis garang.. xmau.. 30?? gulp.. banyaknyer... kid's baru sekor...

Cute Hello Kitty 2