-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


Fuhhh.. Semput!!


hahahaha... hari ni, semalam, semalam lusa.. semalam tulak...
kid's ketawe tak habis2... macam orang gila pun ada..
sampai sakit perut ni tau tak???
ni seme pasal Novel Cinta Kontrak....!!!!!!
Perghhh giler r kak Nurul Ain Syuhada..
Kid's tabik r die.. ade jugak buat kid's rase sebak bile bace novel die..
pergghhhh... tabik spring lah kak!
giler best uwww... beli lah banyak2..
kopem lime baldi air mate korang kuor gelak punya pasal...
hahaha


ok.. kid's xtahu die ni betul ke kak Syuhada.. tapi kak ni nampak comel...
kalau die ni kak syuhada,,, kid's nak cakap sikit..

> Kak memang the best lah...!!! giler kentang kak!!!<
hehehe.. that's all..
tak nak puji lebih2...
kan jadi bnde lain pulok..
susoh plop kid's kene bedal ngan kak Syu.. hehe
sorry kakak... -,-''
kid's syg kakak...
Peminat no satu membaca novel
Kid's Lerra

(✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

2 Yang Sayang LeRRa:

wan niahix said...

macam best je Kid's... hehe... ^_^

aLoWeRRa KiD's said...

@wan niahix haha.. best giler wan... tak rugi auww lau beli... sampai sakit perut kid's ketawa.. aduhai... *__*

Cute Hello Kitty 2