-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


Betul atau Tak ??


Assalamualaikum..

Tadi Kid's tgh terjah fb kid's..
tiba-tiba terbaca mnde ni kat fb kawan kid's..
ni dia..

UNTUK AGAMA ISLAM KITA ! BEWARE !
PERHATIAN : Sesiapa yg tgh makan/lepak berbual di MCD,KFC,
dan di mana sahaja , 
Berhati-hati kerana ada 
SESEORANG LELAKI/PEREMPUAN YANG BUKAN ISLAM
 dtg ke arah kita , dan MELETAKKAN 1 KAD YANG BERTULIS SESUATU , 
Dia meminta kita MEMBACAKAN KAD TERSEBUT (!) 
AWAS , JANGAN BACA KAD ITU KERANA 
MEREKA INGIN MENYERU KITA AGAR MENJADI 
MURTAD(Islam ke Kristian) !!!
 Tolong COPYPASTE dan memberitahu kepada kawan2 Islam 
yang lain agar berhati-hati kerana HAL INI sedang BERLELUASA BERLAKU (!) 
kalau korang sayang keluarga atau org tersayang , SEBARKAN >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

huhuhu..
Betul ke semua ni?
kid's tak paham lah.. Dunia nak akhir zaman ni..
Macam2 dieorang buat..
Jadi kepada sesiapa yang mengaku islam tu..
Jagalah diri anda betul2..
Kid's pun.. :)

Hati mula rasa gelisah..
Kid's Lerra

(✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

6 Yang Sayang LeRRa:

wan niahix said...

Entah lah Kid's... wan pun x bape nk yakin bace post tu... tp takut gk kalo ade bnde gitu...
so, lpas nie sapa2 yg dekat an meja kite time mkn kat kedai mst halau awl2 la eyk... hehe... ^_^

aLoWeRRa KiD's said...

@wan niahix haha.. betul tu betul.. wan jagelah diri elok2 ye..

wan niahix said...

kid's pun jage diri gak tau... lame dh rase nye x jenguk blog kid's... hehe...

ini untuk kid's

http://niahix01.blogspot.com/2011/12/pencarian-bakat-dlm-penulisan.html

aLoWeRRa KiD's said...

ye lah.. sebab kid's betul2 sibuk sekarang.. lepas dapat rsult nanti, insyaallah kid's akan cuba update entry...

tq~ :)

wan niahix said...

ok... ^_^... kalo dh kuar result nnt jgn lupe inform wan gak tau... nk tau gak brape kid's dapat... hehe... ^_^

aLoWeRRa KiD's said...

@wan niahix iNsyaallah.. kalau kid's dapat sikit je jangan gelak~~
hehe

Cute Hello Kitty 2