-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


Contest Kenali Bloggers


Yeay..! Again?? hahaha..
Hari ni saje dalam 2 ke 3 ntah Kid's join Contest..
Semangat giler nak join.. 
Huhuhu.. 
Kepada sesiapa yang nak join, klik je gambar kat atas..
Dengan sepantas kilat anda akan dibawa ke blog tuan tanah..
Kid's dah like fan page dia..
Kid's dah Follow blog dia..
kid's ingatkan dah siap.. haha.. tapi ada lagi yang dia suruh buat..
aduyai..
Ini dia..
10 Perkara tentang Kid's... Jujur dari hati kid's...
v
V
v
V
v
1. Kid's suka Kucing.. sebelum ni Kid's ada buat entry pasal kucing.. 

2. Kid's suka berkawan tau.. Kid's paling tak suka kalau kid's tegur dia, tapi dia buat2 tak tahu..

3. Kid's suka tengok orang pakai shawl.. Walaupun kid's tak suka pakai.. Tapi kid's suka tengok.. Comel.

4. Kid's tak suka tengok perempuan gedik.. Cair taik mata bila tengok..

5. Kid's suka sangat dengar lagu.. Terutamanya lagu Nasyid... Kadang2 kid's akan terikut nyanyian tu.. Walaupun sedar suara macam katak.. haha

6. Kid's suka mengelamun sorang2.. kadang2 tu kid's selalu cakap sorang2.. Apa kejadah Kid's ni.. Haru..


7. Kid's suka mengadap blog daripada FB.. sebab kat blog boleh buat entry panjang2... hehe..


8. Kid's suka edit gambar2 permandangan.. Seperti entry Ni..


9. Kid's suka bergambar sorang2.. Kalau dengan kawan2.. Mulalah nak senyum pun malu.. haha.


10. Kid's sayang keluarga, guru dan kawan2 Kid's....

ok that's all about kid's... hahaha... mesti bosan kan?
tak ada yang best perkara tentang Kid's... Biasa2 je..

dua orang kid's nak tag..

=> Wan

bukan itu saja yang tuan tanah tu nak... ada lagi.. hehe
dia suruh Kid's tanya soalan... Apa2 pun lah...
hummm.. amende nak tanya dia ye??
berfikir sejenak....
 broomm.. nak gi cari soalan jap....
v
v
v
v
v

=> Apa dia yang adik paling tak suka?
=> adik buat apa kalau adik ni betul2 bosan..
=> Adik ni suka mengelamun tak??

p/s : kid's tak tahu umur dia ni berapa.. kalau muda dari kid's...
Kid's tak kisah nak panggil kakak pun.. haha...

hohoho.. betul2 gila soalan yang kid's tanya... macam dah tak ade soalan lain..
Maaf dik.. otak dah buntu.. huhu..

ok lah.. that's all.. ^___^

Contest lagi... Lagi.. lagi....
Kid's Lerra,...

(✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

5 Yang Sayang LeRRa:

wan niahix said...

adoi... kene tag lg la... ^_^
ade mase lh wan join... ^^,

aLoWeRRa KiD's said...

@wan niahix jangan paksa diri wan.. :)

wan niahix said...

xde la kid's... xde pun nk pakse diri... hehe... mkin seku ade la... ^_^

Wanny said...

1.adk pling x suka kawan tikam blkang wani
2.online huhu..n update blog
3.hehe..kadang2 mengelamun gak..huahua

aLoWeRRa KiD's said...

@Wanny pandai ekk... haha... ok thanx sebab sudi dtg tgk2 blog kak..

Cute Hello Kitty 2