-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


Kid's Demam..... :(




Alahai.. Hari ni Kid's demam..
Pagi tadi pun nak solat subuh..
terhuyung-hayang jalannya...
Tapi solat.. Alhamdulillah..
Tidur balik.. Sakit kepala sangat..
Tak larat..
Nak makan pun tak de selera..
Kakak kid's pergi beli bubur McD...
Bakal abang ipar tolong belikan panadol..
baik sungguh mereka..
hehehe..
terima kasih...
Sekarang ni pun, kepala masih denyut2 je..
Entry ni kid's buat dalam keadaan tak bermaya..


Mood : DEMAM.....
Kid's Lerra.....


(✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

4 Yang Sayang LeRRa:

wan niahix said...

alolo, kesian kids... jgn lupe mkn ubat k...
satu care nak kurang kan panas kat bdan tu, dgn kids pakai selimut ketat2... biar kuar semua peluh2... Insyaallah esok sihat...
'kun fayakun'

aLoWeRRa KiD's said...

@wan niahix mmg kesian pun wan.. tak larat sangat badan kid's.. terima kasih wan atas segala nasihat tu.. hehe... skarang ni panas dah kurang sikit... cume, kepala kid's ni haa.. denyut2 tak henti... perit sgt..

wan niahix said...

bgus2... jaga diri eyk kid's... ^_^

aLoWeRRa KiD's said...

@wan niahix atas segala nasihat yg wan bagi.. kid's dah boleh berlari hari ni.. ahaha.. :)

Cute Hello Kitty 2