-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


Alahai... comelnyer....


Kid's jadi rambang mata bila tengok bende yang comel2..
Hahaha,, kid's memang dari dulu suke tengok bende2 macam tu..
kalau dah berkenan tu, cepat2 simpan dalam blog..
muahahaha,,
ok kid's nak ambil beberapa bende yang comel di blog Lyssa ..
Sorry... :)

                           
sweet... <3 <3

   
         
  sWeet couple...
hehehe... Kid's suka lah yang empat ni..
Sebab mengikut warna fabret Kid's..
Kid's minta maaf banyak2 kat Lyssa sebab curi gambar2 ni..
hehehe..
eh korang, jangan lupa pula..
jenguk2 lah blog Lyssa...



(✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

1 Yang Sayang LeRRa:

wan niahix said...

kid's, lom tido g rupenye... hahak... ^_^

Cute Hello Kitty 2