-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


Contest paling comell yg khas erni buat



Hyep... Contest lagi... aduh... Sabar Kid's...
Thanx Wan sebab Tag Kid's...
Mulakan dengan BISMILLAH.... Disudahi dengan ALHAMDULILLAH..
Hmmmm.. Tajuk Contest telah buat kid's terkedu..
Blog paling comel?? Hahaha.. Kid's rase Blog kid's ni tak lah secomel blog NabilaMars ni..
Cume blog biase2 saje... Kid's tak pandai nak buat blog ni jadi comel...
Just begini cukuplah dapat memuaskan hati Kid's...
Simple.. Hehe...

kid's nak tag 2 jugak.. sape erkk??
v
V
v
V
v

FANA

Hope u 2 nak join this contest..
ok lah... di sini akhir ayat kid's...
ALHAMDULILLAH...

hari ni join contest lagi..
Kid's LeRRa

(✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

4 Yang Sayang LeRRa:

wan niahix said...

hehe... welcome... ^_^

aLoWeRRa KiD's said...

@wan niahix haha.. dah lame tak kene tag..

wan niahix said...

tau xpe.. dh kid's ambik cuti SPM... mane x nye... hehe... ^_^

aLoWeRRa KiD's said...

@wan niahix haha.. betul tu wan... kid's masih ade satu lagi paper... 13 hari bulan ni...

Cute Hello Kitty 2