-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


Kid's Dah Kerja...~~!!!



tengok gambar kat atas kan??
hehe.. kat situ lah kid's kerja..
tolong isi minyak kereta orang..
Kid's start kerja kul 3 petang balik 11 malam..
lame kann???? hehe..
kid's kene duk luar.. kadang2 kalau tak de orang, kid's join kat dalam jadi chasier..
best ape kerja kat situ..
tapi.. kebanyakkan orang pandang keji kerje kat situ..
kenape erkkk?
malu? huh!
buat ape malu? kite bukan buat maksiat..
kite kerje..
kalau buat maksiat tak malu pulok???
haih.. dunie2..
hmmmmm..
ape2 pun, doakan kid's ye kawan2...
lepak..


(✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

2 Yang Sayang LeRRa:

wan niahix said...

kid's wan baru perasan entry nie... ^_^... kerje elok2 k kid's... jgn nakal2... hehe...

kerje kat situ lagi mulia dari kerje merompak ape...hehe.. jd jgn putus ase kalo ade org pndg rndh kat kid's eyh...


sentiasa mengingati,
-wan-

aLoWeRRa KiD's said...

@wan niahix ye ke? haha.. cian kat wan.. xpe2.. betul ape yang wan cakap tu.. setakat ni tak ada lagi yang kutuk2 keje kids ni..
seme cakap bagus lah sebab dapat kerja dah.. dieorg je yang masih jual anggur.. haha...

sentiasa merindui,
-kid's-

Cute Hello Kitty 2