-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


SEGMEN NASZ : BLOGLIST NOVEMBER 2011



Assalamualaikum..w.b.t..
Baru je habis buat entry tadi.. sambung plak yang ni..

Firts.. ape yang perlu kid's buat ialah..


Kenapa Kid's nak join bloglist Nasz ni..
sebab adik kid's yang cakap.. best join semue segmen Nasz..
Jadi Kid's pun join je lah.. memang terbaik lah segmen2 die..

Kepada kawan2 kid's.. meh join segmen ni..
Tapi :-

Segmen ni tutup pada 1hb November 2011 pukul 11.00 malam...!!

so? ape tunggu2 lagi?? join cepat.. sebelum jam 11.00 malam...

Yang sayangkan Blog
Kid's Lerra..

(✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

4 Yang Sayang LeRRa:

wan niahix said...

wan join jugak KID'S...
n wan post kan skali link KID'S ni kat segmen Nasz tu... ^_^..

aLoWeRRa KiD's said...

ye ke?
baiknye wan.. terima kasih.. terima kasih... ^___^

NasZ said...

owh..terima kasih sebab suka segmen merapu saya. hehehe.

thanx sudi join. nanti check link awak kat sidebar "My November 2011 Bloglist" ye?

aLoWeRRa KiD's said...

mane ade merapu.. best ape abang Nasz..

dah check.. terima kasih.:)

Cute Hello Kitty 2