-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


Contest My Top Referral by Amira Studio




Ni contest yang kedue..
nampak macam susah je..
hehe

kid's ni pun budak baru nak belajar..
ni pun test buat sendiri je..
lau nak join.. klik banner kat atas..
atau Klik saye ..

senang je kan?
ok.. do the best..
Salam sayang buat tuan contest
kid's lerra..

(✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

2 Yang Sayang LeRRa:

✿Ummi Myra✿ said...

salam singgah, tukar banner contest ya http://www.amirastudios.com/2011/11/note-untuk-peserta-contest-amira-studio.html tqvm

aLoWeRRa KiD's said...

@✿Ummi Myra✿ okey! *__*

Cute Hello Kitty 2