-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


Jumpa Lagi..



Kid's nak beritahu ni..
memandangkan SPM dah nak dekat.. 12 hari lagi tak silap kid's lah..
kid's kene stop dulu untuk tumpukan perhatian pada pelajaran..
sebab SPM lah yang akan menentukan masa depan kid's..
Kid's ingin menyusun 10 jari, ingin mohon maaf..
jika selama Kid's berblogging.. ade kid's terguris hati pemblogger2 sekalian..
maafkan Kid's ya.. Kid's tak berniat pun.. =)

Kid's nak minta tolong kepada semue blogger2 yang kid's sayang..
Doakan Kid's agar kid's dapat jawab dengan tenang dalam dewan peperiksaan nanti..
Doakan Kid's juga semoga berjaya dapat result yang gempak..

Mungkin habis exam nanti baru kid's buka blog ni..
kid's start exam

14.11.2011 => 14.12.2011

dekat doh nok sampai tarikh tu..
kid's tak tahu nak cakap macam mane lagi..
hanya mampu memohon maaf sajelah..
dan kepada blogger2 yang akan menduduki spm tahun ni..
Kid's akan doakan kalian juga..
semoga Ilmu yang kalian pelajari.. diberkati..

itu saje lah kid's nak cakap..
dan lepas ni kid's akan rindukan Wan Niah..
sebab dalam blog ni.. kid's paling rapat dengan die..
Kid's pun akan rindui yang lain juga...
Kenang Kid's dalam doa kalian...

Akhir kata dari Kid's..

Kalau ade sumur di ladang...
Boleh Kid's menumpang mandi..
Kalau ada umur yang panjang...
Kid's harap kite akan bertemu lagi...

Ini adalah nama-nama budak kelas Kid's..
doakan kejayaan mereka juga ya...

Kami dari kelas LIMA PERDAGANGAN..
Kid's harap sangat2 semue kawan sekelas kid's dapat masuk Universiti..
dan berharap agar mereka dapat capai cita-cita masing2...

Syukran ya Sahabat Blogger..
Kid's akan sentiasa kenang kalian dalam doa Kid's..
''KiD's LeRRa"


(✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

6 Yang Sayang LeRRa:

wan niahix said...

Gudluck KID'S for your SPM...
Wan doa kan KID's akan lulus dengan cemerlang k... KID'S boleh buat punye...
Chiayok!!!
n wan pun akan rindukan entry2 KID'S tu... hehe... ^_^

Eida Arina said...

wat molek SPM ow.....saya pun akn doakan awok punye.....usaha tangga kejayaan...taun dpn leh masuk U..... ^_^

NasZ said...

good luck dik. score tinggi2 tau?

aLoWeRRa KiD's said...

@NasZ tq nasz.. :)

aLoWeRRa KiD's said...

@wan niahix insyaALLAH.. semoga berkat doa wan tu.. kami semua berjaya.. ^^

aLoWeRRa KiD's said...

@Eida Arina Terima kasih..

Cute Hello Kitty 2