-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


Contest Klik Dan Like Fan Page



Contest?? gulp... Kid's tak pernah join pun..
first time nih... harap2 dapat memuaskan hati miss nadya ..
Kid's tak reti sangat nak ber'contest..
kalau korang semue nak join.. klik je banner kat atas tu..
ok kat sini pun kid's nak promote lah..
biar ramai lagi yang join..
baru dapat saingan yang ramai kan? kan? kan?
hehe...
ok.. ni kerje yang korang kene buat. (WAJIB...!)

1. Buat Tajuk Entry Korang Contest Klik Dan Like Fan Page
2. Copy banner kat atas tu lepas tu backlink ke sini semula atau korang copy je code yang diberi tu ok.
3. Follow Amira , Follow blog Photography Blog(Sponsor) Follow Inovator(Sponsor)
& like Purse Lovers Online(PLO) (Sponsor)
4. Tag kan 3 orang kawan korang dan pastikan dorang tahu untuk memeriahkan contest nad buat ni.^_*

hik3... senang je kan? dok susoh lah...
cube dulu.. mane tahu korang menang ke nanti kan?
ok Kid's nok tag 4 orang..

V
v
V
v
V
v


dah siap kerje kid's..
hadiah die lumayan tau...
jangan ketinggalan..
join..join..join..
hehehe

ok that's all... 
Kid's Lerra
susoh gok join contest ekk...
=,=''

(✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

4 Yang Sayang LeRRa:

wan niahix said...

cam best je kids... hehehe...

aLoWeRRa KiD's said...

@wan niahix ingatkan wan dah join.. hehe

Miss Nadya said...

salam buat kawan semua..pertama sekali nad nak ucap terima kasih sebab sudi join contest dari nad ni...wish u gud luck..AMIN..

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/11/senarai-nama-peserta-contest-klik-dan.html

aLoWeRRa KiD's said...

@Miss Nadya sama2 nad... :) thanx...

Cute Hello Kitty 2