-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


SEGMEN MISS NADYA :: 100 FOLLOWER KE BAWAH



Hehe.. Segmen lagi.. huhu.. xde kerje sungguh kid's.. esh3..
Kali ni pulak segmen dari Miss Nadya
Segmen ni simple je.. Nak sedap2..buat sendiri lah..
Kid's dah like ape yang disuruh...

ok ni header chumel 


Kepada yang kurang follower tu..
joinlah segmen ni.. insyaallah nanti bertambahlah follower anda..
sape nak join??


tu je setakat ni..
okey wasalam..

dengan muke tahan ngantuk..
Kid's Lerra...


(✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

6 Yang Sayang LeRRa:

wan niahix said...

like2... hehe... ^_^... Kid's pun join jugak la... hehe...

aLoWeRRa KiD's said...

hehe.. semestinya.. *__*

Miss Nadya said...

thanks sudi join segmen nad..^_*
salam perkenalan dan happy blogging..:)

new entry ::

Spontan Khamis

Blog Pilihan Hari Ini

Pantai Teluk Gadung

Are Long said...

along join dan follower yang ke-53..:)

salam kenal dari newbie..^_*

happy blogging

Segmen Miss Nadya :: 100 Follower Ke Bawah

Miss Nadya said...

Salam n thanks join...jom blogwalking dengan rakan taulan..senarai nama sudah di keluarkan di entry

Segmen Miss Nadya :: 100 Follower Ke Bawah

nita said...

hye !
salam perkenalan...
saye follow awak dr segmen yg same...
jemput singgah balik yer ?

http://nitaliciousdotcom.blogspot.com/2011/11/segmen-miss-nadya-100-follower-ke-bawah.html

btw, nice blog !rascoeci

Cute Hello Kitty 2