-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


What's Your Name Contest



DAN
salam satu MALAYSIA...

ok.. Contest?? hehe.. kids dah lame tak join... maklumlah kesibukkan berkerja.. masa ada masa ni lah.. baru boleh join.. 
Duka cita kids nak maklumkan yang kids kalah dalam contest 
lepas tahu kalah.. kids rasa dah malas nak join contest,.. mungkin bukan rezeki kids kot..
tapi kali ni mungkin yang terakhir kids join...
ok....
Pertama kalinya kids nak ucap terima kasih buat kawan alam maya kids yg dah lame tak berhubung.. iaitu Muhamad Nur Hazwan (Wan)
dia yang ajak kids untuk join contest ni.. tq2.. ^^-
terharu... ok lah.. xmoh sedih2.. jom kite teruskan acara kita..

kali ni contest dia..-->>

Nak join? Tekan banner..
ok.. done follow n like.. ^^





untuk contest ni kids kene bagi makna nama kids..
err... jom lah kita tgk same2..

Nama : 
Anis Ainina

Makna :
Kawan yang baik dan mata yang cantik.. 

Kisah disebalik nama...
Nama tu.. Mama kids yang bagi.. Semua nama adik-beradik kids bermula dengan nama Anis.. yang uniknya nama kids ni ialah dengan adanya nama AININA... sebab mama kids suka tengok teddy bear masa dia mengandungkan kids.. Sekarang pun beliau cakap mata kids cantik dari adik beradik yg lain.. Kawan2 pun cakap macam tu.. Kids bersyukur sangat sebab dapat anugerah tuhan yang tidak ternilai itu..
Disebalik maksud kawan yang baik tu.. hmmm kids tak mampu nak cakap ape.. sebab kids ni pun bukannya baik sgt.. tp ramai kawan2 kids suke berkawan dgn kids.. dieorg ckp kids ni baik.. comel.. peramah.. murah hati.. pemurah.. dan macam2 lagi lah.. itu pun kids dah cukup bersyukur sebab dapat kawan2 yang memahami.. itu saja yang dapat kids kongsikan..

Tag untuk =>
Fikri  l   Atika  

Tarikh tutup 9 february 2012

Cepat2.. sebelum terlewat..
kids LeRRa

(✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

3 Yang Sayang LeRRa:

Fikri said...

Tnx tag eden.. :D

aLoWeRRa KiD's said...

@Fikri same2.. :D

Nisa Greennnpanda said...

Salam n hye kids~!!

ala, jgn la sdih2 ye kalah contest..mayb rezeki kat tmpat lain kn kn? kne slalu rjin join la, hihi~..

owh..mata yg cntik eh..nk tgk, hehe.. bgus la org snang nk b'kwn ngan kids.. ^_^

Thanks for joining & gud luck~!!

Cute Hello Kitty 2