-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


Blog Klasik..


kawan2... haa.. 
tadi kids tengah jalan-jalan kat google.. (cari gambar.. biase lah hobi!!)
Lepas simpan beberapa gambar yg berkenan di hati.. kids pun search lah kat google..
Macam mana cara nak buat doodle... then kids ade tertekan satu blog ni.. blog ape ntah tak ingat..
tapi rasenyer blog WanHazel ... lepas tu kids bacelah kat komen2.. byk sungguh komen...
kids berkenan dengan satu nama ni. jadi kids pun tekanlah name die..
lepas tu bukak lah blog die.. alangkah terkedu + terkejut + terkesimanya kids... bile tgk blog die..
Unik gila kot.. tak pernah lagi tengok blog seUNIK macam tu...
berkenan pulak dengan blog dia ni..

l
l
l
v
v

hihi... unik kan?? nak tgk lebih jelas.. tekanlah gambar tu..
kids terpikir.. macam mane lah die buat.. pening kepala pikir.. dah lah tengah demam...
hehe... kreatif sungguh lah... 
dalam2 duk blogwalking selama ni.. blog ni lah yang telah berjaya buat kids terkedu bila melihatnya..
blog lain pun ok juga... tapi yang ni terlebih ok pulak.. hehe..
ok lah.. time untuk tidur.. esok keje.. ok lah..
assalamualaikum..


--->> maaf sebab buat entry pasal ni.. ==''

Mencari rakan baru..
Kids LeRRa

(✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

2 Yang Sayang LeRRa:

Fikri said...

Err.. terkedu & tersekima bila bc entry ni. hehe.. Tnx :D

aLoWeRRa KiD's said...

@Fikri haha.. terkedu ke? kids pun terkedu jugak.. hik3.. u r welcome.. :)

Cute Hello Kitty 2