-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


Wajah Dia bermain di MINDA....



Kids nak Story satu Story... Story ni melibatkan seseorg yg kids kenal kat FacebOOk... Hukkk.. Muka BuKu bak Kate NajWa LatIf.... =='' WARNING !!! bukan pasal cinte ok.. tapi kids rase kids yang jatuh cinte kat die... cam gini cite die.. hoooh. ayat.. kemah2.. bermulanya kisah........

Kawan kids bernama Comel (bukan name sebenar..) die ade tagged.. n berkenalan dengan seseorg ni.. lelaki lah.. name die.. Hamba ALLAH... lepas kenal kat tagged.. comel ni kenal pulak die kt fb.. n tibe2 je Hamba ALLAH ni add kids sebgai kwn die.. kids terima lah.. sebab kids berkenan dengan DP die.. Comel.. kemas je care die berpakaian.. Hamba ALLAH ni sekolah kat teknik Rompin... Teknik?? hmmm.... biler bace die tulis name skolah die teknik... kids teringat kat someone.. tp hanya sementara.. ahhh.. lupekan !! Ok.. jadi kami kenal2 lah.. lame gak kami kenal... ade lah dalam dekat sebulan tak silap kids.. kids pun x ingat... Nak tgk gambar die? hehehe... NO WAY !!! hanya kids je boleh tgk !! hahaha... tanye sangat.. sengal sungguh.... ==''


nak dijadikan cerite lah... Kids suke b'kwn dgn die.. tak pernah pun die nak marh kids... kids pun byk gak tanye soalan ntah pape.. tp die jwb je.. Satu je kids xleh tahan.. die duk pahang.. huh !! pahang!! negri yg paling kids xsuke.. sbb ade kenangan PAHIT yg kids takkan lupekan sampai mati.. bg kids.. semue budak pahang jahat.. tp die ni lain... die baik sgt.. smpai satu tahap.. kids simpan gambar die dalam phone KIds... harap2 die tak tahu.. yg ni kids tak berani nak cakap kat die.. takut die anggap kids yg bukan2... 

Mase tu skali.. die tukor gambo dp die..  Satu hari tu.. kids beranikan diri bagitau kat die.. yg kids suke tgk gambar die yg die pakai baju teknik tu... hensem sangat.. mak kids pun berkenan... Tp kids xpernah terpikir yg die akan jadi milik kids... tak de rase pun.. ckit pun x.. sbb kids hanya anggap die tak lebih dri seorg sahabat...  alih2... die tuko baik gambar dp die yg asal... kids geram rase tgk muke die.. rase cam nak cubit2 je.. kalau kids letak sini.. kopem ramai terpikat.. tp kids pikir gok.. org mcm die ni... layak ke untuk aku? haaa... tu lah kids pikir... hmmm..care die chat dgn kids.. mcm die ni ade hati kat kids... tp kids hrp sgt.. die tak de hati kat kids... kids xnak.. hmmm.. xtau lah.. tp kalau kami ade jodoh... kids sangat suke.. sangat bersyukur.. sangat berterima kasih kepada ALLAH.. sbb temukan kami... die terlalu baik... kids ni pun.. bukannyer baik sgt.. skali skale tu ade lh...

Namun... setiap hari wajah die tu asyik bermain2 di pikiran kids... tak pernah hilang dari pandangan mate kids.. mcm die ni terlalu istimewa buat kids... tp kids pikir secare rasional... kids takkan terburu2... kids akan tggu die yg luahkan dulu.. baru kids akan berikan jawapan.. cewaaahh.. mcm nak nikah pun ade.. xde r... nok nikah amse blajo... result SPM pun xdpt ag.. ade hati nok kat org gitu... pi giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dah.... sengal...
Kids hrp die tak terbace entry ni... hrp222222222222222222222222 sgt2.... satu lg perkare fakta yg kids nk bg tahu... sebelum kids tidur.. kids akan tatap wajah die puas2 dlm phone... baru lah tidur...
itu saja.. sekian wasalam......

Menatap indahnya senyuman.. di wajahmu...


Kids Lerra


(✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

2 Yang Sayang LeRRa:

wan niahix said...

wah... kalo jodoh... xkemane la kid's... ^_^

aLoWeRRa KiD's said...

@wan niahix haaha... xnak lah... kids nak doktor.. hahaha...

Cute Hello Kitty 2