-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


Silakan Baca tuan punya blog~~


Assalamualaikum..

Kid's dah join contest tu..
Tapi kid's rasa macam novellah pulak..
Sorrylah kalau tersilap,..
Kid's  ingin mencuba nasib..
Sebab sedikit cerita dalam cerpen yang kid's buat tu,
berdasarkan kisah benar yang kid's hadapi dengan kawan2..
Kid's harap korang semua terhibur..
:)


tekan gambar itu untuk pergi ke link cerpen..
Sekian wasalam... :)


Kid's Lerra

(✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

2 Yang Sayang LeRRa:

wan niahix said...

dah bace... hehe...

kids dah dpt buang welcome page lah... ^^,

aLoWeRRa KiD's said...

@wan niahix nasib baik boleh buang.. hehe.. terima aksih sebab bace.. kid's ade tambah sikit2... wan promote lah kat org lain... suruh diaorang bace.... ^^

Cute Hello Kitty 2