-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


Segmen:Jom Kenali Blogger By Manja


assalamualaikum.. w.b.t..

haaaaa ni dia.. segmen...
first time join ni.. xpe lah try...
ni segmen si Manje ..
comel tuan die.. same umur..
tapi kid's lawo lagi..
hahaha .. sorry just joke's..

okey.. let's go to the fisrt what want to do.. is.. :


  • Wajib follow blog manja :-

  •                        : kid's dah follow.. :)

  • Buat satu entry yang bertajuk "Segmen:Jom Kenali Blogger By Manja"

  •                       : dah buat dah entry ni.. chumell gitu...

  • Tempek banner kat atas nie ke dalam entry korank

  •                      : done.. =)

  • Lepastu linkkan ke ruangan komen nieyh

  •                      : on the way.. 



  • Tag sekurang-kurangnya 3 orang kawan anda (pastikan dyeorang tahu ok?jgn tipu.)                                                              

  •                                             3 yang bertuah... chumel3 gitu..



  •  - anis aida

  • yaya

  • ninsyira


  • hehe... thats all...nak lg?? lain kali lah...
    kalau ade segmen lagi... kid's join...

    thanx for wan niah sebab tag kid's... :)
     
    wasalam...

    (✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

    4 Yang Sayang LeRRa:

    wan niahix said...

    same2 kids... ^_^...
    happy to be your friend...
    hehe...

    aLoWeRRa KiD's said...

    hehe...
    kid's pun happy jugak.. :)

    wan niahix said...

    kid's...
    ni cara nak copy banner yang segmen cik bunny tu...

    http://niahix01.blogspot.com/2011/10/letak-banner-dlm-post.html

    aLoWeRRa KiD's said...

    ok..

    Cute Hello Kitty 2