-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


Segmen Cik Bunny : Jom Blogwalking!


Assalamualaikum..w.b.t.. haaa ini dia.. nampak x?
Segmen ni simple je..

sape2 nak join Klik Saye ...
join lah neh..




Kid's join Segmen lagi ~~~

Kepada  Wan  tq sbb kongsi ilmu..

 tp Kid's copy je gambar kat atas..
tak boleh lah.. :( huhu ape2 pun.... terima kasih.. :D

Lepas Tension...


(✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

5 Yang Sayang LeRRa:

wan niahix said...

my pleasure kid's... hehe... ^_^
SELAMAT BERBLOGING...

aLoWeRRa KiD's said...

terima kasih.. terima kasih.. tanpa anda.. sapelah kid's.. hehe

MamaKaisah said...

jln2 ptg..
mama dr segmen cik bunny..

mama follow blog ni yer..
salam perkenalan..

http://mama-kaisah.blogspot.com/

aLoWeRRa KiD's said...

tq mama.,,, :)

eiqa azra said...

eiqa dari segmen yg sme!!
eiqa follow sini tau..
kalo sudi follow la eiqa ye..
tiada paksaan! :)

Cute Hello Kitty 2