-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


Segmen Kid's Lerra : Apabila bosan Melanda diriku....



Assalamualaikum w.b.t.... Salam satu Malaysia.. 

Apa khabar semua? Adakah anda sihat sejahtera? Alhamdulillah.. Kid's harap kamu semua dalam keadaan sihat walafiat lah.. Ok, Kid's tengah bosan tahap cacing dah ni.. so Kid's nak mengisytiharkan......

Saye Kid's ingin membuat satu Segmen yang bertajuk "Apabila bosan Melanda diriku." so.. sape rase nak join segmen ni, joinlah. Kid's tak mengharap pun. Sekadar dapat berkenalan dengan lebih rapat pun sudah cukup baik buat Kid's. Kid's harap dapat respon dari korang semua..

Bismillahirahmanirahim... Read Al-Fatihah First.. :)
ok, ape yang perlu korang semua buat, senang je tak susah sangat pun..
ni pun segmen simple yang kid's try buat.. Ok syarat-syaratnya ialah seperti berikut...

1. Segmen ni dibuka kepada sesiapa saja yang terasa dirinya betul-betul tengah bosan sekarang. Atau semua para pengunjung Blog Kid's.

2. Seterusnya letakkan tajuk ni "Segmen Kid's Lerra : Apabila bosan Melanda diriku."

3. Header untuk segmen ni, copy saje gambar di atas tu. Untuk menunjukkan yang korang betul-betul dah join segmen Kid's..

4. Sebelum korang mulakan cerita, letakkan semua ni dulu..

             Nama Glamor :

             Tarikh Lahir :

5. Korang mulakan cerita korang dengan ayat ni "Apabila aku terasa bosan....." ceritalah apa-apa pun. Mesti ade sesuatu yang korang buat, kalau betul-betul tengah bosan..

6. Beri komen tentang Blog Kid's.. untuk menghilangkan rasa bosan korang sebenarnya... :) Tag 3 kenalan blogger anda.

Senang saja kan? Kalau rase semua ni terlalu muak, Kid's minta maaf.. Tarikh tutup segmen ni, sampai tahun depan. akhir bulan 12.. Tengok kalendar sendiri aaaa... :D

Itu sajalah yang Kid's nak beritahu.. Harap-harap adelah yang sudi join segmen yang buruk ni.. ok See u soon.. bye.. Assalamualaikum...Tinggalkan link anda di ruangan komen yang telah disediakan.... tq..

Kid's  Lerra

(✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

8 Yang Sayang LeRRa:

Eida Arina said...

http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/10/segmen-kids-lerra-apabila-bosan-melanda.html

ERAH ❁◕ ‿ ◕❁ said...

erah join eh..

http://bodaktiutpunyastory.blogspot.com/2011/10/segmen-kids-lerra-apabila-bosan-melanda.html

wan niahix said...

sy join jgk...

http://niahix01.blogspot.com/2011/10/segmen-kids-lerra-apabila-bosan-melanda.html

QasehCinta said...

join sini.....
http://qasehcinta88.blogspot.com/2011/10/segmen-kids-lerra-apabila-bosan-melanda_18.html

nuhara said...

hara join


http://nurulhafizahramli.blogspot.com/2011/10/segmen-kids-lerra-apabila-bosan-melanda.html

wawa kiseu said...

http://nazmorie.blogspot.com/2011/10/20-segmen-kids-lerra-apabila-bosan.html

nurul ezzatie zulkarnain said...

http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2011/11/segmen-kids-lerra-apabila-bosan-melanda.html

done!!

ʆαʆα said...

http://surzilahhamad.blogspot.com/2011/11/segmen-kids-lerra-apabila-bosan-melanda_01.html


saya :D

Cute Hello Kitty 2