-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


kiD's dapat Kawan Baru....!!


Assalamualaikum.. w.b.t..

ehem3.. kid's nak kongsi sikit dengan kamu semue.. 
ade sorg budak ni.. dia baiklah dengan kid's..
kid's tak sangke die sebaik gitu..
pastu selalu ajak kid's join bermacam2 jenis segmen..
 kid's pun, joinlah.. syok gak kan..
tapi nak mengetag blog org tu yg takut sangat tu.. 
sbb kid's ni dah lah tak berape popular..
nak kenal org dalam alam maya ni pun.. susah..
setakat sorang due je.. hehe


alahai.. malunyer kid's... kid's anggap die kawan je ok..
ala.. relax lah.. nak tahu sape die?

die adalah........... 


kepada wan.. terima kasih kerana sudi berkawan dengan kid's..
kid's ni cam budak2 sangat kan?
tgk blog pun dah tahu.. huhu sabo je lah...
tapi kid's suke care die melayan kwn2 die dalam blog..
hehe.. nampak gaye cam baik je..

hehe.. tu saje lah kid's nak berkongsi pada pagi ni.. 
mate dah ngantuk.. nak tidur.. 
ok lah kawan2 seme.. good nyte a.k.a sweet dream...

menaip dengan penuh rase rendah diri...
kid's LeRRa...


(✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

2 Yang Sayang LeRRa:

wan niahix said...

hahak... smpai malu2 bagai eyh kid's... hehe... wan biase je la...
^_^...
kite kwn sampai bile2 eyh kid's...
hehe... :)
-FRIEND FOREVER-

aLoWeRRa KiD's said...

hehe.. ala.. kid's mmg jenis malu2 kucing gitu., hehehe...
*___*
insyaallah.. friendship never die..

Cute Hello Kitty 2