-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


Peminat Setia BiGBaNg



hip hip...
BIG BANG ??
Sape tak kenal??? satu kumpulan korea dengan LIMA ORANG AHLI ..
iaitu =>

BigBanG MeMbeR ~
 
V
V
V
V
v
v
v
v

Real Name => Kwon Ji Yong

Cute Name => G DraGon

BirthDay => 19 August 1988




Real Name => Dong Young Bae

Cute Name => Tae Yang @ Sol

Birthday => 18 May 1988



Real Name => Choi Seung Hyun

Cute Name => T.O.P

Birthday => 4 November 1987



Real Name => Kang Dae Sung

Cute Name => D-Lite

Birthday => 26 April 1989


Real Name => Lee Seung Hyun

Cute Name => SeungRi

Birthday => 12 December 1990



- tHe eNd -

hahaha... coppp.... belum habis ag..

Kids nak cakap ckit.. sejak biler kids minat kumpulan BIG BANG ni..
Mule2 kids cume kenal GD ngan TOP je..
lepas kakak kids perkenalkan kids dengan FAMILY OUTING...
dari ctu kids kenal DAEsung ngan SeungRi ...
Aikkk... dah macam mane ngan Tae Yang pula????
hmmm.. hahaha...
mcm ni ceritenye...
kids ade tgk rancangan BIGBANG... 2 day 1 night.. dari ctulah kids kenal taeyang...
mcm tu lah critenye...
Sejak tu.. Youtube sentiasa mnjadi sasaran kids untuk mencari lagu2 BIGBANG ni...
pAkcik GooGle tolong kids untuk Mencari gambar2 dieorg seme ni...
Telinge kids ni xleh kalau tak dgr lagu big bang satu hari... mulelah terase bosan...
Lagu bigbang yang kids paling suke ialah HARU-HARU...
lagu pertama yang kids dengar...
yang kedua GARA GARA GO !!!
yang Ketiga LIES...
n yang lain2.. byk sgt lagu2 mereka.. sampai kids tak larat nak taip..
haha..
kids terjumpe lagu solo mereka...
hak3...
setakat ni kids suke dgr

=> Tae Yang (i'LL be There & oNly look At me & WeddiNg dRess & i need A girl)
=> DaeSung ( Big Hit & Look At me)
=> T.O.P (tURn it Up)
=> GdRagon (HeartBreaker)
=> SeungRi (Vvip & What can I do)

* banyak sekali lagu Tae Yang kids jumpe.. paling best skali lagu I'll be there...
cubelah korang dengar.. kids sampai download mp4 sbb nak tgk sgt lam hp video klip die..
hehehe...
ape2 pun.. BIG BANG is the best!!
Hwaiting BIG BANG !!!

i Love Big Bang so Much !!





oPpa's... you all are so the best team in korea.. (For mE)
Hope BigBang not Break !!

AKHIR kata dari kids... boleh saje kite minat dieorg.. tapi jangan ikut agame dieorg sudah...
ISLAM TETAP AGAMA KITA...jangan lupa !!


~ Big Bang ~
Kids LeRRa


(✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

2 Yang Sayang LeRRa:

wan niahix said...

:)

hanya mampu tersenyum... hehe...

wan minat korea jugak... tapi xde la spesific sgt... just random je...

hehe...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

aLoWeRRa KiD's said...

@wan niahix haha... dulu kids tak kenal n tak tahu menahu pun pasal korea ni.. kakak kids lah yang kenalkan.. hihihi...

senyum sokmo ye ~_~

Cute Hello Kitty 2