-->> Kid'S LeRRa aLoWeRRa <<--

Assalamualaikum pembuka bicara.. Kids di sini ingin mengutur kata... Jika ada terlanjur bicara.. Mohon maaf kids pinta...

Kepada kawan Kids di alam maya... atau lebih sedap orang panggil di alam BLOG.. hehe.. Kids masih baru dalam bidang menulis blog.. Jadi semua entry yang kids buat masih sangat mentah.. Tak sehebat blog-blog yang lain.. Jadi kids minta jika ada salah perkataan, kids minta tegurlah kids.. Kids terima semua dengan hati yang terbuka.. Kerana setiap manusia tak lepas dari membuat kesilapan..


Nangis.. Nangis.. Nangis..


Tgk gambar tu ?? hmmmm camtulah mood kids sekarang... kids sering menangis..
Hidup kids penuh dengan dugaan...
Kids cuma manusia biasa...
Tapi.. Kids nangis bukan sebab kawan..
Ni sebab keluarga Kids...
Kids memang ade masalah keluarga sekarang...
Mak dengan ayah kids nak berc**ai....
Kids tak setuju..
ibu kids cakap dieorg xde keserasian...
bayanglah...
dah 18 tahun kids hidup dengan keluarga kids...
kids ade 5 adik beradik...
yang last tu baru darjah 1 sekarang..
Kids tertekan sangat...
ikutkan hati nak lari dari rumah...
tapi hati ibu kena jaga...
kids sayang sangat2 kat keluarga kids..
sape yang tak sayang keluarga? BODOH namenye..
kids malas nak crite lebih2..
meleleh doh air mate ni...
xkering2 air mate kids...
k kids sayang semua....

MmmmUah... <3

(✿◠‿◠) ღ Terima Kasih ღ BlogWalKinG LaGi Ya ღ Komen Sekali Kalau Sudi ღ (✿◠‿◠)

4 Yang Sayang LeRRa:

----- ----- said...

hurm...
kuat kan semangat erk..^.^
mereka tidak akan mergerti
mlah membenci..^.^


yang Benar, Ringkas, Sopan, Peace..^.^
NINJA

wan niahix said...

sabar k Kid's...
sorry la wan lame tak jengok blog kid's ni...
*tibe-tibe tergerak nk jnguk blog kid's..
Hidup bnyak sangat dugaan..
kid's jgn buat eyh bnde yg tak patut..
bwk bnyak berdoa dengan Allah supaya memudahkan segala benda yang di buat...
Allah Maha Memahami...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

aLoWeRRa KiD's said...

@----- ----- alhamdulillah... skarang ni ibu ngan ayah kids dah berbaik.. harap2 mereka kekal hingga ke syurga ALLAH... :')

terima kasih kerana memberi semangat.. (^_^)v

aLoWeRRa KiD's said...

@wan niahix Wan ~~~~~~~~~~~~~~
kids lame dah tak luahkan perasaan kat blog ni... byk perubahan yg berlaku... tp skarang ni alhamdulillah... ibu ngan ayah kids dah berbaik semula... hrp2 mereka kekal hingga ke syurga ALLAH... amin..
selagi kids ada kedua ibubapa.. kids takkan buat bnde tak elok.. insyaALLAH... kids nak balas jasa mereka... doakan kids ya WAN....

terima kasih sbb jd kwn kids.. dunie dan akhirat... n masih ingat kat kids... ingatkan dah lupe... kids selalu gak tgk blog wan.. nak tegur malu.. sbb takut wan dah tak ingat kids... hehe ape2 pun.. terima kasih banyak2... sayang WAN .... =)

Cute Hello Kitty 2